Autosleutel bij laten maken

Autosleutel kwijt of is de behuizing toe aan vervanging? Is je autosleutel met afstandsbediening beschadigd of gescheurd? Wacht het niet af, maar ga naar de ENORM-winkel voor reparatie of om een nieuwe autosleutel te laten maken.

Bij de ENORM-specialist ben je voor een extra autosleutel altijd goedkoper uit dan via de merkdealer. Of je nu een autosleutel met of zonder afstandsbediening nodig hebt, wij helpen je verder. Snel en vakkundig.

Extra autosleutel met afstandsbediening laten maken

Voor een extra autosleutel met afstandsbediening hoef je niet naar de officiƫle merkdealer. Dit scheelt je flink in de kosten. De ENORM-specialist maakt autosleutels van alle gangbare merken, zoals Opel, Peugeot, Ford, Volkswagen, Renault, Citroen, Kia, Toyota en BMW.

Ook voor reparatie van autosleutels kun je bij ENORM terecht. Veel vervangende autosleutels kan de ENORM-specialist zelfs uit voorraad leveren.

Afhankelijk van het merk, het type autosleutel en wel of geen chip, kan de ENORM-specialist je direct helpen of hij laat de sleutel voor je maken. Wil je meer info? Bel, mail of kom langs bij je lokale ENORM-winkel.

Nieuwe behuizing of cover voor je autosleutel nodig?

Na intensief gebruik kan het zijn dat de behuizing of cover van je autosleutel is versleten. Om je sleutel goed te beschermen kun je beter niet te lang wachten met het kopen van een nieuwe behuizing of cover. Voor de meeste automerken heeft de ENORM-specialist een nieuw exemplaar op voorraad. Zo niet, dan bestellen we deze snel voor je.

Autosleutel met chip of transponder bijmaken

Heeft je autosleutel een startonderbreker, ook wel een transpondersleutel, dan kunnen wij deze in onze winkel op maat maken terwijl je wacht. Neem hiervoor je huidige autosleutel mee. Moeten we de autosleutel voor je inleren/programmeren, dan heeft de ENORM-specialist ongeveer 20 minuten extra tijd nodig. Bel of mail vooraf, zodat je zeker weet of je lokale ENORM-winkel ook autosleutels met chips of transponder maakt of deze voor je kan bestellen.

Wat kost een nieuwe autosleutel met afstandsbediening?

Dit ligt aan het type autosleutel en het merk van je auto. Over het algemeen liggen de kosten voor nieuwe BMW-autosleutels wat hoger dan die voor een Volkswagen. Wel is het zo dat je via de ENORM-sleutelservice altijd goedkoper uit bent dan via je dealer. Terwijl de kwaliteit zeker zo hoog is!

Autosleutels bij laten maken door jouw lokale ENORM-winkel

Zeker weten welke autosleutels, covers en behuizingen jouw ENORM-specialist kan leveren? Bel of mail de winkel bij jou in de buurt.