calex

Calex maakt apparaten smart!

Calex header 1.jpg

Creëer je eigen sfeer en ervaar ultiem comfort in huis met de Calex Smart producten. Naast meerkleurige en witte smart lampen zijn er ook decoratieve ledlampen in mooie vormen en coatings die gezien mogen worden. Stel persoonlijke voorkeuren in en breid je comfort uit met een combinatie van slimme accessoires. Zelfs “niet-slimme” apparaten kunnen met sommige van deze producten slim en intuïtief worden gemaakt. In drie eenvoudige stappen verbindt je je product met de gratis Calex app en je bent klaar om te genieten van alle mogelijkheden die het smart leven je te bieden heeft.

Smart Stekker

Met de smart stekker kan je niet-smart apparaten smart maken en slimme apparaten nóg slimmer maken. Plug bijvoorbeeld de stekker van je geluidsinstallatie in deze powerplug en kom thuis in een huis waar jouw favoriete muziek al speelt zonder op de knop te drukken. Of laat ‘s ochtends je waterkoker of koffiezet apparaat al voor je werken als jij nog een keer op snooze drukt.

calex-smart-stekker.png429198_PACK_3D_RIGHT.png429198_Front.png

 

Smart stekkerdoos + USB

Stel jezelf de gemakken van de powerplug voor, maar dan voor wel 6 apparaten tegelijk! Door de vier stopcontact ingangen en twee USB poorten kan je extra veel genieten van het comfort van smart. Elke ingang van deze powersocket is los programmeerbaar en af te stemmen naar wens. Koppel je sockets aan Google Home of Amazon Alexa, geef een commando en laat jouw “assistent” voor jou het werk doen!

calex stekker met USB.jpg

429228.png                429228_PACK_3D_RIGHT.png                   429228_Front.jpg

Calex Smart Standaard led lamp

Op zoek naar een Smart lamp die meer gericht licht biedt? Deze standaard Smart lamp met E27 fitting past in bijna alle armaturen en verandert de kleurtemperatuur eenvoudig via spraakbesturing of de gratis Calex app. Ga in een handomdraai van helder ochtend licht naar warm avondlicht voor gezellige avonden. Stel timers en routines in om je wooncomfort te optimaliseren. Let op! Deze smart lampen werken op een normale wandschakelaar en via wifi. Niet op een dimmerschakelaar. Via de Calex smart afstandsbediening en de gratis Calex app kan je deze lampen met wifi verbinden en instellen naar de gewenste sfeer.

9W 806lm 2200-4000K

Calex-smart-standaard-led-lamp.png429118 v1.0_PACK_3D_RIGHT.png429118 v1.0_FACING.png

 

Calex Smart Reflector led lamp

Deze Smart CCT reflectorlamp laat je door middel van een wifi verbinding eenvoudig switchen van helder werklicht naar gezellig licht voor de avonden. Gebruik hiervoor de Calex afstandsbediening of de gratis Calex app.

Deze smart lampen werken op een normale wandschakelaar en via wifi. Niet op een dimmerschakelaar. Met de gratis Calex app kan je deze lampen met wifi verbinden en instellen naar de gewenste sfeer.

5W 345lm 2200-4000K

calex smart reflector led lamp.png429117 v1.0_PACK_3D_RIGHT.pngCalex verpakking reflectorlamp.png

Wil je meer informatie of wil je deze producten kopen?

Kom naar de dichtstbijzijnde winkel 

Sluiten
Mijn profiel