Huissleutel bij laten maken

Een extra huissleutel bij laten maken voor een familielid, vriend(in) of de buren? Binnen een paar minuten maakt jouw ENORM-specialist een nieuwe sleutel voor je. Vakkundig en tegen een scherpe prijs.

Jouw extra huissleutel maken we meestal in de winkel. Soms moeten wij je nieuwe sleutel bestellen bij de fabrikant. De sleutelservices verschillen per ENORM-specialist, dus check de site of bel even voor je langskomt.

Is je huissleutel afgebroken en zit deze nog in het cilinderslot? Bel voor advies of schakel onze montageservice in. Wij denken in oplossingen!

Standaard huissleutel of huissleutel met code

Voor de meest gangbare cilindersloten hebben wij een ruim assortiment aan basissleutels. Met geavanceerde apparatuur maakt de ENORM-specialist jouw nieuwe huissleutel perfect passend.

Heb je een codesleutel? Mail de code of geef deze telefonisch door, dan kijkt jouw ENORM-specialist of hij deze kan bijmaken.

Huissleutel met certificaat bij laten maken

Een certificaatsleutel van bijvoorbeeld Mauer, Lips, Abus of Nemef nodig? Met een kopie van het certificaat kan jouw ENORM-winkel óf zelf een sleutel bijmaken óf deze bestellen bij de fabrikant. Voor de bestelservice betaal je alleen de kosten van de sleutel zelf en de verzending.

Check de sleutelservice van de ENORM-specialist bij jou in de buurt.

Ruim assortiment huissleutels

Welke type huissleutel je ook hebt, bij ENORM vind je een groot assortiment basissleutels. Om er een paar te noemen: baardsleutels, cilindersleutels, codesleutels, keersleutels, stersleutels, klaviersleutels, kruissleutels en banensleutels.

Is jouw type sleutel niet op voorraad? Dan zorgen wij ervoor dat je– via de fabrikant of een Enorm-collega - binnen een paar dagen een extra huissleutel op zak hebt.

Huissleutel kwijt of gestolen?

Ben je je huissleutel kwijt of is deze gestolen? Dan zit er misschien niets anders op dan het vervangen van de (cilinder)sloten in je huis. Voor advies en montage van nieuwe sloten ben je bij de ENORM-specialist aan het goede adres.

Je huis goed laten beveiligen tegen inbraak? Een groot aantal ENORM-specialisten kan je uitstekend adviseren over woonhuisbeveiliging, zodat jij met een gerust gevoel op pad kunt. Informeer bij jouw ENORM-winkel naar de mogelijkheden.

Sleutelservices per ENORM-winkel

Niet alle Enorm-winkels hebben de dezelfde sleutelservice. Zeker weten welke sleutelservices jouw ENORM-specialist biedt? Check de winkel bij jou in de buurt.