Terug

Buiten

Groene aanslag

Iedereen met bestrating om zijn huis heeft er in meer of mindere mate last van: groene (terras) tegels. Deze groene aanslag ontstaat door water dat te lang op de tegels blijft liggen. Dit is een ideale voedingsbodem voor algen. Niet iedereen vindt de groene aanslag storend. Maar let op! Als de groene tegels nat zijn kunnen ze verraderlijk glad worden. Zorg er dus voor dat je pad schoon blijft. Er zijn verschillende manieren om groene aanslag te verwijderen. Lees snel verder!

Patio Cleaner

Het mooie weer komt er aan! Zie jij jezelf ook al weer lekker in het zonnetje op je terras zitten?  TERRAS EN VLONDER SCHOON MET DE KÄRCHER PATIO CLEANER

Houtrot

Helaas hebben we door het vochtige klimaat te maken met houtrot. Daarbij kan eenvoudig houtrot ontstaan als het vocht in het hout blijft zitten door slechte ventilatie en langdurige blootstelling aan vocht. Helaas is het verbloemen van houtrot door middel van een laagje verf helaas niet de oplossing. Deze manier zorgt ervoor dat de houtrot zich alleen maar verder gaat verspreiden. Gelukkig is het vrij eenvoudig om zelf houtrot te behandelen. Wij vertellen je graag hoe je dit in 4 eenvoudige stappen aanpakt met ‘Alabastine Houtrotvuller’.

Planten water geven in de vakantie

De juiste bewatering is essentieel om je planten en gazon groen en gezond te houden. Bij ons vind je diverse mogelijkheden voor de juiste besproeiing van je tuin. Of je dit nu automatisch wilt doen of niet. Kies bijvoorbeeld voor het waterbesparende Micro Drip systeem of de Aquabloom die werkt op zonne-energie! Uiteraard mag ook een gewone tuinslang niet ontbreken wanneer je een tuin hebt.

Olight

De beste zaklampen in klein formaat. Zo heb je altijd goed licht. Bekijk hieronder de verschillende Olight zaklampen en vergelijk ze met elkaar. Kies de lamp die bij jou past.

Vul hier uw eigen inhoud in.