Terug

Gereedschap, machines en materiaal

Planten water geven in de vakantie

De juiste bewatering is essentieel om je planten en gazon groen en gezond te houden. Bij ons vind je diverse mogelijkheden voor de juiste besproeiing van je tuin. Of je dit nu automatisch wilt doen of niet. Kies bijvoorbeeld voor het waterbesparende Micro Drip systeem of de Aquabloom die werkt op zonne-energie! Uiteraard mag ook een gewone tuinslang niet ontbreken wanneer je een tuin hebt.

HG vloerreinigingsproducten

Je vloer is niet alleen een flinke investering, het bepaalt voor een groot deel ook de sfeer in huis. Deze wil je dan ook zo mooi mogelijk houden. Dat kan met het brede assortiment aan reinigings- en onderhoudsproducten van HG. Voor alle verschillende ondergronden ontwikkelde HG een specifieke range. Hiermee bescherm je de kwetsbare bovenlaag van je vloer en voorkom je vlekken, uitdroging of slijtage. HG doet wat het belooft!

Yale beveilingscamera voor binnen en buiten

Beveiligingscamera’s voor binnen en buiten maken je huis echt veiliger. Een huis met een beveiligingscamera is minder aantrekkelijk voor inbrekers. Een inbreker wil liever niet verschijnen op een camera en vermijdt daarom dergelijke situaties. Lees hieronder alle voordelen...

Patio Cleaner

Het mooie weer komt er aan! Zie jij jezelf ook al weer lekker in het zonnetje op je terras zitten?  TERRAS EN VLONDER SCHOON MET DE KÄRCHER PATIO CLEANER

Kluizen

Welke heb jij nodig? Dit hangt af van welke spullen je wilt beschermen. En waartegen je ze wilt beschermen, tegen inbraak, brand of allebei? Lees hieronder meer informatie.

Olight

De beste zaklampen in klein formaat. Zo heb je altijd goed licht. Bekijk hieronder de verschillende Olight zaklampen en vergelijk ze met elkaar. Kies de lamp die bij jou past.

Kies de handzaag die past bij jouw klus

Het gebruiken van de juiste zaag is beter voor de levensduur en levert een mooier zaagresultaat. Binnen het Bahco handzagenassortiment kennen we drie kwaliteiten: PrizeCut, ProfCut en Ergo Superior.

Copenhagen kwasten en rollers

De keuze voor een kwast of een roller lijkt wellicht een eenvoudige vraag, maar heb je hier wel eens over nagedacht? Want naast het soort verf dat je gebruikt, zijn er méér factoren die het resultaat beïnvloeden.

Bessy Gearklamp

Bessey GearKlamp is uniek en heeft een compact ontwerp! Dé oplossing om je klemwerk te beheersen, zelfs in krappe ruimtes. De greep is van de spindel gescheiden en geïntegreerd in de glijstang om plaats te besparen. Precies werken dus, ook bij nauwere ruimtes.

Laserliner

De producten van Laserliner zijn gespecialiseerd op het gebied van meettechniek voor gebruik rondom woning en tuin! Bekijk hieronder ons assortiment van Laserliner en de toepassingen van deze meetinstrumenten.

Vul hier uw eigen inhoud in.