Planten water geven in de vakantie

De juiste bewatering is essentieel om je planten en gazon groen en gezond te houden. Bij ons vind je diverse mogelijkheden voor de juiste besproeiing van je tuin. Of je dit nu automatisch wilt doen of niet. Kies bijvoorbeeld voor het waterbesparende Micro Drip systeem of de Aquabloom die werkt op zonne-energie! Uiteraard mag ook een gewone tuinslang niet ontbreken wanneer je een tuin hebt.

Onze Enorm winkels hebben verschillende producten zodat het bewateren van je tuin een aangename bezigheid zal zijn. Heb jij je al laten inspireren door de producten van Gardena?

NIEUW! WATERGEEFSYSTEEM ZONDER STEKKER EN KRAAN!

Je planten water geven in de vakantie of als je een weekendje weg bent. Op deze manier krijgen je planten voldoende water. Het is niet ingewikkeld, je hebt nodig de Aquabloom, een (grote) emmer met water en de planten die je water wilt geven. De Aquabloom werkt op zonne-energie dat de meegeleverde oplaadbare batterijen voedt.

KRAANVERBINDSTUK BINNENSHUIS

Heb je geen buitenkraan? Dan is misschien dit kraanverbindstuk een goede keuze om eenvoudig je planten water te geven. Let op, de aansluiting voor de binnenkraan is compatibel met alle conventionele kranen met M 24 x 1 binnen- of M 22 x 1 buitendraad.

PLANTEN WATER GEVEN MET ‘MICRO-DRIP-SYSTEM’.

Het Micro-Drip-System is een innovatief systeem dat te gebruiken is voor zowel bloempotten, beplante zones of rijen planten. Met een regelbaar systeem zodat de planten de juiste hoeveelheid water krijgen.

Voordelen:

  • Bespaart tot 70% water, doordat er heel gericht water wordt gegeven.
  • Bespaart tijd, omdat je zelf niet meer met de sproeier in de hand staat.
  • Handig als je op vakantie gaat. Je hoeft niet iemand anders te vragen om je planten water te geven.

CADEAUTIPS VOOR VADERDAG

1. Gardena Zwenksproeier Aqua S

Ideale verkoeling van de warme dagen en bewateren van de tuin. Hiermee kun je traploos instellen het bereik van 7 tot 17 meter!

2. Gardena Micro Drip startset

De planten water geven met de ‘Micro Drip startset’ druppelirrigatie! Extra handig voor het bewateren van je tuin tijdens de vakantie. Deze set bevat alles voor een automatisch bestuurde besproeiing van 7 potplanten en 3 bloempotten op je balkon of terras.

3. Gardena Tuinslang

Wil je vader ondanks de vele opties toch gewoon een tuinslang op een muurhouder, dan kan dat natuurlijk ook. Deze tuinslang is 20 meter.

Bekijk hier de actuele prijzen in de folder