Groene aanslag

Iedereen met bestrating om zijn huis heeft er in meer of mindere mate last van: groene (terras) tegels. Deze groene aanslag ontstaat door water dat te lang op de tegels blijft liggen. Dit is een ideale voedingsbodem voor algen. Niet iedereen vindt de groene aanslag storend. Maar let op! Als de groene tegels nat zijn kunnen ze verraderlijk glad worden. Zorg er dus voor dat je pad schoon blijft. Er zijn verschillende manieren om groene aanslag te verwijderen. Lees snel verder!

HG GROENE AANSLAG REINIGER REINIGT ZONDER AL TE VEEL INSPANNING

Wil je zonder al te veel moeite van je groene aanslag af? Dan kun je de groene aanslag reiniger gebruiken van HG. Deze groene aanslag reiniger, verwijdert algengroei van terrassen en tegelpaadjes.

Groene aanslag verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest! Na het aanbrengen van HG groene aanslagreiniger is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is onze groene aanslagreiniger niet schadelijk voor gras en planten.

HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei. HG groene aanslagreiniger verwijdert deze algengroei van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken en meer.

DE 3 MEEST MILIEUVRIENDELIJKE MANIEREN OM GROENE AANSLAG TE VERWIJDEREN:

Ook zonder speciale reiniger kun je groene aanslag van je tegels verwijderen. Lees hieronder de 3 manieren om de groene aanslag te lijf te gaan:

  • Regelmatig vegen zorgt ervoor dat de groene aanslag niet zo snel kan groeien. Als je veegt kunnen algen die zorgen voor groene aanslag niet zo goen groeien. Als je regelmatig veegt heb je dus ook minder last van groene aanslag.
  • Heet water, helpt bij het regelmatig bezemen van de tegels. Met deze manier ben je er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in de grond komen.
  • Schoonspuiten met een hogedrukreiniger maakt je terras gemakkelijk schoon. Het nadeel is dat bij het gebruik van een hoge drukspuit je de poriĆ«n van de tegels kunt beschadigen waardoor de groene aanslag versnelt kan terug groeien. Daarbij is het nadeel dat je waarschijnlijk daarna ook je ramen moet gaan wassen, door het opspattende water.

Advies nodig of de groene aanslagreiniger in huis halen?