HG vloerreinigingsproducten

Je vloer is niet alleen een flinke investering, het bepaalt voor een groot deel ook de sfeer in huis. Deze wil je dan ook zo mooi mogelijk houden. Dat kan met het brede assortiment aan reinigings- en onderhoudsproducten van HG. Voor alle verschillende ondergronden ontwikkelde HG een specifieke range. Hiermee bescherm je de kwetsbare bovenlaag van je vloer en voorkom je vlekken, uitdroging of slijtage. HG doet wat het belooft!

Alabastine houtrotvuller is gemaakt om het probleem van houtrot definitief op te lossen. Na het behandelen van houtrot, kun je verder met schuren en schilderen. Ook kun je zoals voorheen erin schroeven of spijkeren.

1. Laminaat krachtreinigerVoor het regelmatig dweilen van je laminaatvloer adviseren we 'Laminaat reiniger'. Het je een krachtige reiniger nodig voor het moeiteloos verwijderen van hardnekkig vuil en vet dan is deze is deze ‘Laminaat krachtreiniger’ geschikt voor jouw dweilklus. Ook kan deze reiniger gebruikt worden voor het verwijderen van beschermfilms zoals 'HG laminaat beschermfilm met glans'.

2. Laminaat reinigerDeze ‘laminaatreiniger’ is geschikt voor het regelmatig goed en snel streeploos reinigen van laminaatvloeren zonder glansopbouw. Deze reiniger verwijdert eenvoudig vuil van de laminaatvloer, daarnaast ruikt het product ook nog eens heerlijk fris. Hij is speciaal ontwikkeld voor een streeploze reiniging van alle soorten laminaat en is dus ook geschikt voor click laminaat.

3. Laminaat glansreinigerWil je een stralende en glanzende laminaatvloer? Met deze ‘laminaat glansreiniger’ ben je zeker van een gereinigde vloer met glansherstel.

4. Kunststofvloer krachtreiniger Deze reiniger voor kunststof vloeren is ook geschikt voor vloeren van linoleum, marmoleum, vinyl, pvc en een gietvloer. Het is als krachtreiniger natuurlijk niet alleen ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vet, maar ook geschikt voor het verwijderen van polish en andere beschermfilms, zoals de HG kunststof vloeren beschermfilm met glans.

5. Pvc vloer reinigerWil je je PVC vloer in een zo optimaal mogelijke conditie houden dan is ‘HG pvc vloerreiniger’ de reiniger voor jou vloer. Hij ruikt heerlijk fris en kan gebruikt worden voor het regelmatig, gemakkelijk en snel streeploos reinigen je pvc vloer. Met een PVC vloer reiniger blijft de vloer in een zo’n optimaal mogelijke conditie.

6. Tegel extreem krachtreiniger
HG tegel extreem krachtreiniger is een professionele en extreem krachtige reiniger voor het verwijderen van echte probleemvervuilingen of zeer moeilijk te verwijderen (oude) was-, polish- en andere beschermfilms. Deze extreem krachtreiniger verwijdert hardnekkig vet, vuil en andere probleemvervuilingen van vloertegels, plavuizen en alle soorten natuursteen. Het is ook geschikt voor de verwerking met een schrobmachine.

7. Tegelreiniger glansherstellend
Deze tegelreiniger met glansherstel is ontwikkeld voor het regelmatig, gemakkelijk en snel reinigen van zowel poreuze als niet poreuze vloertegels, plavuizen en niet kalkhoudend natuursteen. Het verdiept ook de kleur en structuur van de tegels.

8. Tegel Krachtreiniger
HG tegel krachtreiniger is speciaal ontwikkeld voor het intensief reinigen van vloertegels en plavuizen, zoals de HG tegel beschermfilm met zijdeglans. Dit product is licht schuimend en dus ook geschikt voor verwerking met een schrobmachine.

9. Natuursteen krachtreiniger
De ‘HG natuursteen krachtreiniger’ is te gebruiken op marmer en natuursteensoorten zoals travertin, solnhofer, granito, terrazzo e.d.. Het is ook geschikt voor het verwijderen van polish en andere beschermfilms zoals de ‘HG natuursteen beschermfilm met glans’.

10. Olievloer reiniger
De ‘HG olievloer reiniger’ is een unieke dweilreiniger speciaal voor het regelmatig reinigen van met olie behandelde of onbehandelde houten vloeren. Daarnaast is dit product ook geschikt voor het reinigen van kurkvloeren. Na deze behandeling zien houten vloeren er weer uit als nieuw!

11. Parket glansreiniger
Wil je dat je gelakte parketvloer weer glanst. De ‘HG parket glansreiniger’ is te gebruiken voor het regelmatig goed reinigen met glansherstel van een gelakte parketvloer. De parketreiniger is te gebruiken op zowel gelakt parket als parketvloeren behandeld met de HG parket beschermfilms. Na deze behandeling zien parketvloeren er weer uit als nieuw!

12. Parket krachtreiniger
Parket schoonmaken? HG parket krachtreiniger is speciaal ontwikkeld voor het snel en moeiteloos verwijderen van hardnekkig vuil en vet van gelakte parketvloeren, zonder de laklaag aan te tasten. Deze krachtreiniger is ook geschikt voor het verwijderen van polish en andere beschermfilms.