Patio Cleaner

Het mooie weer komt er aan! Zie jij jezelf ook al weer lekker in het zonnetje op je terras zitten?  TERRAS EN VLONDER SCHOON MET DE KÄRCHER PATIO CLEANER

Grote kans dat je eerst het vuil zoals groene aanslag en mos wilt verwijderen. Gelukkig is dit een vrij eenvoudige klus met de Kärcher Patio Cleaner 4. Deze maakt door middel van roterende borstels en de regelbare watertoevoer houten en/of stenen oppervlakten eenvoudig schoon. Dus ook voor jouw terras of vlonder is dit heel doeltreffend. Zo is je tuin al snel weer klaar voor het voorjaar. En kun jij genieten van het resultaat.

Lekker fris om het voorjaar te beginnen

Bekijk dit filmpje om zelf te zien hoe eenvoudig het is om je terras of vlonder schoon te krijgen.

Regelbaar watervolume

Door het water weekt het vuil sneller los. De patiocleaner sluit je eenvoudig aan op de tuinslang. Sommige oppervlakten vereisen meer water dan andere. Door middel van een ventiel is het eenvoudig om de hoeveelheid water bij te stellen. Hierdoor is het gemakkelijk om de hoeveelheid water te doseren tijdens gebruik.

Borstels eenvoudig te wisselen

De Kärcher patio cleaner heeft standaard 2 borstels die geschikt zijn voor houten oppervlakten. Voor het reinigen van stenen zijn er losse borstels verkrijgbaar. De borstels zijn eenvoudig te wisselen door het losdraaien van een knop aan de zijkant van de borstels. De totale werkbreedte van beide borstels is 30 cm.