Over Enorm

Enorm is een landelijke doe-het-zelf keten in gereedschap, techniek en veiligheid. Onze specialisten voorzien hun afnemers van kwalitatief hoogwaardige producten en vakkundig advies. Tegelijkertijd willen ze hun marktpositie ten opzichte van hun (lokale) concurrenten verbeteren en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt. Nicovij begeleidt hen hierin met de Enorm-formule, waarbij vakkennis service en dienstverlening centraal staan.

Het succes van Enorm

Assortiment

Ons doel is dat de klant altijd met de juiste oplossing naar huis gaat. Elke vakman en doe-het-zelver zal verbaasd zijn over het enorme assortiment. Het assortiment is niet voor niets Enorm uitgebreid te noemen. Het bestaat onder meer uit: (elektrische)gereedschappen, machines zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kasten en producten voor klimaatbeheersing.

Natuurlijk zijn er altijd vakkundige medewerkers die de tijd voor u nemen voor een goed advies en handige tips. Zo krijgt u uit het brede assortiment precies de producten geadviseerd die in uw situatie de beste keus zijn. Daarbij kunt u altijd rekenen op de beste prijzen!

Services

De Enorm speciaalzaken beschikken tevens over een eigen sleutelservice en reparatieafdeling voor defecte gereedschappen en machines. Ook inbraakbeveiliging is één van de speerpunten. Enorm heeft een landelijk netwerk van beveiligingsspecialisten die werken volgens de geldende eisen. Deze specialisten zijn te herkennen aan het Lockmasters logo. De gediplomeerde beveiligingsspecialisten geven tips en adviezen om inbrekers buiten de deur te houden. Allemaal volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De naam Enorm is eigenlijk opgebouwd uit twee elementen. De "E" staat voor exclusief en excellent. Daarnaast zijn er nog de vele Extra's die de formule met zich meebrengt. Deze gunstige eigenschappen zijn vastgelegd in een duidelijk herkenbare norm: de E-norm. Met andere woorden: de naam Enorm staat voor kwaliteit. Enorm is niet alleen voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. Kwaliteit en service; daar draait het om. Onze vakkundige medewerkers staan voor elke klant klaar met een advies op maat. En dat advies kost u niets; bij de speciaalzaak krijgt u dus meer voor hetzelfde geld!

Er is er altijd wel een in de buurt

Naar de winkelzoeker

Bekijk onze folder

Naar de folder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

Facebook