Montageservice

Geen tijd of kennis om hang- en sluitwerk zelf te monteren, of besteed je dit vakwerk liever uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles vakkundig bij je thuis wordt gemonteerd.

De te verrichten montagewerkzaamheden verschillen per winkel. Informeer daarom bij de Enorm winkel bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.

Welke materialen monteert ENORM?

Onder de montageservice van ENORM vallen werkzaamheden als:

  • Hang- en sluitwerk vervangen en repareren
  • Cilindersloten vervangen
  • Antikerntrek cilinder plaatsen
  • Deursloten vernieuwen
  • Vervangen deur- en raambeslag
  • Scharnieren en dievenklauwen plaatsen
  • Antikerntrek beslag plaatsen/vervangen
  • Meerpuntssluiting plaatsen
  • Raamsluitingen monteren

De montageservice verschilt per ENORM-specialist. Informeer daarom bij de ENORM-winkel bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.

Waarom de montageservice van ENORM inschakelen?

Je ENORM-specialist kent de producten die je hebt gekocht en de montage daarvan als geen ander. Dit scheelt jou veel tijd, stress en gedoe. Ook werkt de monteur nauwkeurig en netjes: na het afronden van de klus kun je direct genieten van je nieuwe aankoop. Wij zorgen ervoor dat je altijd 100% tevreden bent!

Monteren van hang- en sluitwerk en vervanging van cilindersloten

Je huis en kostbaarheden goed beveiligen? Naast vakkundig advies monteert de ENORM-specialist cilindersloten, scharnieren, raamuitzetters, beveiligingsstrips, deurbeslag en zelfs beveiligingscamera’s. Snel en vakkundig, wel zo’n veilig gevoel!

Kan ik ook horren, kasten, deuren en deurbeslag laten monteren?

Zeker! De ENORM-specialist monteert de materialen die hij verkoopt ook bij je thuis of op je werk. In het assortiment vind je bijvoorbeeld horren, kasten, deurbeslag en binnen- en buitendeuren. Welke montagevraag je ook hebt, we zorgen vooraf voor een duidelijk plan en scherp tarief. Na je akkoord gaan we voor je aan de slag om de montage naar jouw tevredenheid af te ronden.

Wat kost de montageservice door de ENORM-specialist?

Dit hangt af van je wensen, de producten en het type montageservice dat je wil laten uitvoeren. Voel je vrij om langs te komen, bellen of mailen. Wij geven je graag advies en een vrijblijvende prijsopgaaf.

Montageservice bij jouw lokale ENORM-winkel

Onze montageservice verschilt per ENORM-winkel. Zeker weten welke montageservice jouw ENORM-specialist biedt? Check de winkel bij jou in de buurt.