Sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl jij winkelt of wacht, maken wij je sleutel razendsnel bij. Vakkundig én voordelig. Of het nu gaat om een huis- of autosleutel, kluissleutel of zelfs codesleutel. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Welke sleutels kan ENORM bijmaken?

De ENORM-specialist levert onder andere:

Heb je een bijzondere sleutel, bijvoorbeeld van een hangslot, oude auto of kast? Welke sleutel je ook bij wil laten maken, wij denken in oplossingen!

Onze sleutelservice verschilt per winkel, check dus vooraf de winkelpagina.Even bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Nieuwe standaard sleutels of codesleutels nodig?

Bij een standaard of gangbaar cilinderslot is jouw passende sleutel zo klaar. Heb je een slot met een code? Geef de code per mail of telefonisch door, dan kijkt de ENORM-specialist of hij deze voor je kan maken.

Certificaatsleutels bij laten maken door ENORM

Certificaatsleutel nodig? Maak een kopie van het certificaat en neem deze mee naar de winkel. Een aantal ENORM-winkels heeft een licentie om kopie certificaatsleutels te maken. Nog dezelfde dag heb jij een extra sleutel van bijvoorbeeld Mauer, Nemef, Abus of Lips op zak.

Is jouw kopie certificaatsleutel alleen verkrijgbaar via de fabrikant? Ook dit regelen we voor je! Je betaalt alleen de kosten van de sleutel en het verzenden, onze bestelservice is gratis.

Groot assortiment basissleutels

Welk type sleutel je ook nodig hebt, bij ENORM vind je een groot assortiment basissleutels. Om er een paar te noemen: baardsleutels, cilindersleutels, hangslotsleutels, keersleutels, stersleutels klaviersleutels, kruissleutels en banensleutels. Heb je een specifieke sleutelwens? Informeer bij jouw ENORM-winkel. Wij helpen je graag!

Extra fiets- of scootersleutel laten maken voor je verzekering

Nieuwe fiets, scooter of e-bike? Als je ooit aanspraak moet maken op je verzekering, heb je 2 sleutels nodig. Het is daarom handig als je een extra sleutel in huis hebt. Laat snel een fiets- of scootersleutel bijmaken door jouw ENORM-specialist.

Check altijd jouw lokale ENORM-winkel

Zeker weten welke sleutelservices jouw ENORM-specialist biedt? Check de winkel bij jou in de buurt.