tesa

Beelden-tesa-1100x320.png


Geen boor of hamer meer nodig dankzij tesa klevende spijkers en schroeven!

Klevende spijkers bieden een handig alternatief voor het gedoe dat bij hamer en spijkers hoort. Ze zijn een absoluut betrouwbare oplossing voor muurbevestiging waarbij je je gereedschap niet meer nodig hebt. Met onze plakspijkers heb je de vrijheid om allerlei voorwerpen op verschillende ondergronden te plakken, zelfs kwetsbare, zoals behang of pleisterwerk.

Ben je van gedachten veranderd en wil je het interieur veranderen of iets verplaatsen? Geen probleem met plakkende spijkers

Onze klevende spijkers worden bevestigd met de Powerstrips® technologie en kunnen zonder sporen worden verwijderd. Je kunt ze daarom altijd verplaatsen zonder schade, ze laten slechts een onbeschadigd, schoon oppervlak achter. Het assortiment bestaat o.a. uit tesa® Verstelbare Klevende Spijkers: plak spijkers die in hoogte verstelbaar zijn, zodat je twee of meer voorwerpen op dezelfde hoogte kunt uitlijnen.

De sterke nieuwe oplossing voor muurbevestiging

Onze klevende schroeven zijn gebaseerd op twee slimme technologieën, waarmee je tot tien kilo per schroef objecten kunt ophangen op ruwe ondergronden, binnen en buiten. Deze zelfklevende schroeven kunnen van vaste oppervlakken worden verwijderd en hebben rechthoekige schroeven voor voorwerpen met een smalle achterkant, ronde schroeven met een mooi design voor zichtbare bevestiging, en driehoekige schroeven, netjes weg te werken achter de hoeken van een voorwerp.
De verstelbare klevende schroeven zijn voorzien van tesa klevende strips voor harde en gladde oppervlakken als tegels, maar ook kwetsbare ondergronden als behang en pleisterwerk. Hiermee kan de hoogte van je object na het bevestigingen exact worden aangepast. Dankzij de Powerstrips®technologie kunnen ze ook weer zonder sporen van het oppervlak worden verwijderd.

Als je de tesa® Verstelbare Klevende Schroef voor Tegels & Metaal combineert met de meegeleverde Klevende Strips, kun je met een gerust hart voorwerpen ophangen op gladde en harde oppervlakken met een gewicht tot 3 kg per schroef. De verstelbaarheid in hoogte maakt ze geschikt voor verticale uitlijning van voorwerpen of het gebruik van twee Klevende Schroeven voor één voorwerp. Eenvoudig te monteren zonder schade aan oppervlakken en zonder gedoe met hamers of boren. De Klevende Schroef wordt verwijderd zonder sporen na te laten. Ze is herbruikbaar met een nieuwe tesa® Klevende Strip.

Bestel je tesa oplossingen direct via onze webshop.

Sluiten
Mijn profiel