Wees goed voorbereid

Wees goed voorbereid!

U wordt niet wakker door de rook! Rook produceert gassen die al bij kleine concentraties uw reactievermogen (zowel fysiek als mentaal) en uw zintuiglijke waarnemingen verminderen (geur, smaak,...). In hoge concentraties zijn deze gassen dodelijk. Rookinademing is dus de grootste boosdoener. Met een goed onderhouden rookmelder in huis heeft u enkele minuten extra. Minuten die uw leven kunnen redden.

Heeft u al een hittemelder, brandladder of brandblusdeken in huis?

Hittemelder HA300CE

Deze hittemelder is speciaal voor het gebruik op plaatsen waar een rookmelder niet geschikt is. Bijvoorbeeld bij een hoge omgevingstemperatuur, hoge vochtigheid of in stoffige en vuile omgevingen, zoals keukens, zolders en garages. Condensatie of kookdampen kan ook leiden tot onterechte activering van een rookmelder. De hittemelder alarmeert bij een hitte tussen 54 en 70°C. Met sensor voor vroegtijdig alarm. De hittemelder beschikt over een test- en alarmpauzeknop en geeft een waarschuwingssignaal als de batterij leeg raakt. Werkt op 9V batterij. 

Bestel online!

Brandladder

De brandladder is ideaal voor slaap- en woonkamers op de eerste verdieping. De brandladder heeft een lengte van 4,3 meter. Het is een goed hulpmiddel om snel een veilig heenkomen te zoeken in geval van brand in huizen met een verdieping. De brandladder beschikt over een metalen uitvoering met Dupont Cordura® banden voor maximale duurzaamheid en extra sterkte. De brede sporten hebben een anti-slip bekleding. De bevestigingshaken en muurafstandhouders zijn inbegrepen. Het maximaal toelaatbare gewicht is maar liefst 510 kg. De brandladder is eenvoudig op te bergen door haar compactheid.

Bestel online!

Brandblusdeken

Dit brandblusdeken is voor het gebruik in de keuken, werkplaats, magazijn, garage of naast de barbecue. Om vlammen in de braadpan, prullenbak en vuilniszak te doven, moet u het deken eroverheen leggen. Bij kledingbranden kunt u het branddeken om het liggende slachtoffer wikkelen. Het is gemakkelijk aan de muur te bevestigen en te gebruiken.

Bestel online!

Sluiten
Mijn profiel