Enorm B&E IJzerhandel

IJzerwaren, verf en inbraakbeveiliging

Als u op zoek bent naar een totaalleverancier van uw ijzerwaren of gereedschappen bent u bij B&E aan het juiste adres. Daarnaast weten we alles van inbraakbeveiliging, hebben we op het gebied van verf alles in huis en mengen wij bovendien alle kleuren van alle merken in lakverf en muurverf (Histor en Sigma).

Enorm B&E IJzerhandel

Adres

Hagelingerweg 67-69
2071 CA Santpoort-Noord

Telefoonnummer
Mobiel nummer
Openingstijden
Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten
Slijpservice van Enorm

Onze maandactie

Bekijk 'm hier

Binnenkort is er weer een nieuwe folder. Wil je geen folder missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je mist dan geen actuele aanbiedingen meer.

Onze services

Over ons

Ruim 20 jaar zitten wij, Ronald Bruin en Michel Eeken, inmiddels in het vak. Waarvan de laatste 16 jaar in het pand aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord. En nog steeds met heel veel plezier! Bij ons staat service op nummer 1. Op die manier onderscheiden wij ons van de grote winkelketens en bouwmarkten. En daarin gaan we ver. De meeste producten zijn per stuk verkrijgbaar en als uw aankoop bijvoorbeeld te groot of te zwaar is, leveren wij deze met veel plezier geheel kosteloos bij u thuis af. Daarbij maakt het niet uit of u professional bent of particulier.

Wij ontmoeten u graag in onze winkel aan de Hagelingerweg 67-69 in Santpoort. 

Neem contact op met Enorm B&E IJzerhandel

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw