Enorm d' Achteromme B.V.

Keukens, badkamers, kasten en schuifwanden, vloeren, deuren, aannemerij, beveiliging volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen, behang en gordijnen en uiteraard een uitgebreide doe-het-zelf winkel. De klant heeft één aanspreekpunt wat enorm wordt gewaardeerd. Naast het alles onder één dak hebben kan de klant volledig worden ont zorgt door bijvoorbeeld de vergunningsaanvraag over te nemen, een uniek bedrijf dus! Zie ook www.achteromme.nl

Contactinformatie

Adres

Deltastraat 22
4306 BK Nieuwerkerk

Telefoonnummer
Openingstijden
Maandag08:30-17:00
Dinsdag08:30-17:00
Woensdag08:30-17:00
Donderdag08:30-17:00
Vrijdag08:30-17:00
Zaterdag08:30-16:00
ZondagGesloten

Over ons

Adriaan Radewalt begon in 1910 als zelfstandig timmerman in zijn werkplaats grenzend tegenover de nieuwe werkplaats die na de watersnoodramp is gebouwd. Rond 1940 heeft de heer W.J. Radewalt de zaak van zijn vader overgenomen en is hij na de oorlog samen met Izaak Radewalt verder gegaan als timmerbedrijf Gebr. Radewalt. In de tachtiger jaren is de zaak overgenomen door de broer C.P. en A. Radewalt voorgezet.

In 2001 is de doe-het-zelfwinkel en aannemerij overgenomen door Hans de Bilde en Piet Otte. Het bestaande keuken- en badkamermontagebedrijf van Hans de Bilde bleef gescheiden van d’Achteromme.

In 2003 kregen we de gelegenheid om een bestaande deurenspeciaalzaak met eigen winkel en werkplaats over te nemen wat al snel werd bewaarheid. Slechts enkele jaren later in 2005 was er de gelegenheid om de grond met daarop de winkel aan de naastgelegen supermarkt C1000 te verkopen en een nieuwe winkel en showroom te bouwen. In 2006 was het dan zover en kon een schitterende nieuwe winkel van 250m² en showroom van 500m² worden geopend. Een unieke kans om het nog steeds gescheiden montagebedrijf van Hans de Bilde over te nemen.

Door de overname van het keuken- en badkamermontagebedrijf en groei van d’Achteromme werken er nu 16 mensen met allemaal hun eigen vakgebied.

d’Achteromme is een uniek bedrijf doordat alles onder een dak zit.

Keukens, badkamers, kasten en schuifwanden, vloeren, deuren, aannemerij, beveiliging volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen, behang en gordijnen en uiteraard een uitgebreide doe-het-zelf winkel. De klant heeft één aanspreekpunt wat enorm wordt gewaardeerd. Naast het alles onder één dak hebben kan de klant volledig worden ont zorgt door bijvoorbeeld de vergunningsaanvraag over te nemen, een uniek bedrijf dus! Zie ook www.achteromme.nl

Door de vele expertise in eigen huis kunnen klanten goed worden geadviseerd en is er voor elke vraag wel een oplossing. Is een artikel niet op voorraad dan wordt het gewoon besteld.

Ons motto is dan ook niet voor niets: Uw klus, Ons vak!!

Neem contact op met Enorm d' Achteromme

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw