Enorm Engering Schiedam

Ons assortiment is eigenlijk te groot om op te sommen. Een veel gehoorde kreet in en buiten onze winkel is dan ook: “Als Engering het niet kan leveren, dan vergeet het maar”. Een uitdaging die wij elke dag weer met plezier aannemen. Of het nu gaat om artikelen of advies.

Als er geen oplossing is, dan verzinnen we er wel een !! Treed dan ook in de voetsporen van velen die u reeds zijn voorgegaan en laat u verrassen door:
De wereld die Engering heet.

Enorm Engering Schiedam

Adres

Rubensplein 16 A
3116 BR Schiedam

Telefoonnummer
Openingstijden
Maandag08:30-17:00
Dinsdag08:30-17:00
Woensdag08:30-17:00
Donderdag08:30-17:00
Vrijdag08:30-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten
Slijpservice van Enorm

Onze maandactie

Bekijk 'm hier

Binnenkort is er weer een nieuwe folder. Wil je geen folder missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je mist dan geen actuele aanbiedingen meer.

Binnenkort is er weer een nieuwe folder.

Je kunt bij ons ook terecht voor

Naam- en tekstborden

Hier kun je online bladeren en bestellen in de catalogus van onze leverancier voor naam- en tekstborden.

Bekijk en bestel hier

Sierkettingen

Een ruime keuze in (sier)kettingen, stalen kettingen, musketonhaken, sleutelringen, s-haken, draadspanners en nog veel meer.

Bekijk en bestel hier online

Lockmasters

Lockmasters is een totaalpakket van producten en diensten op het gebied van inbraakbeveiliging. Lockmasters voldoen aan vastgestelde kwalificaties volgens duidelijke kwaliteitsnormen. Wij leveren advies, levering, installatie, onderhoud en service van beveiligingsproducten.


Informeer bij onze winkel naar de mogelijkheden of neem alvast een kijkje op de website van Lockmasters.

Over ons

Op 1 mei 1931 begon Theo Engering een winkel in ijzerwaren, gereedschappen en huishoudelijke artikelen op het Rubensplein in Schiedam. Zijn zoon Steef Engering heeft de winkel voortgezet tot 1993 waarna kleinzoon Peter Engering, een zoon van Jac Engering, die in 1967 in ’s-Hertogenbosch een winkel startte aan de Oude Vlijmenseweg, terug kwam naar Schiedam en tot op heden de winkel beheerd. “Engering” is in Schiedam , maar zeker ook in ’s-Hertogenbosch, een begrip geworden. De potten en pannen zijn inmiddels verdwenen en in plaats daarvan is een moderne en gezellige winkel gekomen. Al vele jaren worden mensen uit een grote omtrek verrast met een voorraad van omstreeks 40.000 artikelen en een service die zijn weerga niet kent.

Neem contact op met Enorm Engering Schiedam

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw