Enorm Harthoorn

Harthoorn heeft het ENORM keurmerk. Dit keurmerk staat voor kwaliteit, service en professioneel advies. Het personeel volgt jaarlijks verschillende trainingen om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Landelijk zijn hier 110 winkels bij aangesloten. Door gezamenlijke inkoop, trainingen en acties voegt het echt iets toe aan de kwaliteit die Van den Boomgaard DHZ u biedt.

Het uitgekiende assortiment producten zorgt ervoor dat u niet vaak zonder oplossing de winkel verlaat, en is er eens een keertje iets niet op voorraad dan kan er altijd snel en meestal zonder extra kosten iets voor u besteld worden. U heeft de mogelijkheid om uw aankopen gratis thuis te laten bezorgen in de omgeving van Yerseke, op afspraak en indien nodig dezelfde dag nog.

Contactinformatie

Adres

Kaaistraat 8
4401 CH Yerseke

Telefoonnummer
Openingstijden
Maandag07:45-18:00
Dinsdag07:45-18:00
Woensdag07:45-18:00
Donderdag07:45-18:00
Vrijdag07:45-18:00
Zaterdag07:45-16:00
ZondagGesloten

De klusexperts van Enorm Harthoorn (Yerseke)

Maarten Harthoorn
Patrick Harthoorn
Lukas Harthoorn
Jan van den Ende
Ardjan Slabbekoorn
Anneke Harthoorn

Over ons

Harthoorn DHZ is sinds 1967 gevestigd op de huidige locatie aan de Kaaistraat in Yerseke. Tot 1 januari 2016 werd de zaak gerund door Fred en Annemiek van den Boomgaard. Nu runnen Maarten en Anneke Harthoorn de winkel. De winkel is inmiddels uitgebreid met een fietsafdeling. Hier kunt u terecht voor nieuwe fietsen, onderdelen, accessoires en reparatie. Ook het DHZ assortiment is flink uitgebreid.

Enkele jaren eerder begonnen Jan en Tannie van den Boomgaard met de verkoop van hout en gereedschappen vanuit het schuurtje achter hun woning aan de Oude Boogaert. Al snel bleek het schuurtje te klein en waagden ze de sprong in het diepe: ze kochten de voormalige burgemeesterswoning aan de Kaaistraat 8 met bijbehorend ruim 1400 m2 grond. De twee voorkamers van de woning werden bij elkaar getrokken tot de eerste echte winkel van zo’n 60m2. Stapsgewijs groeiden winkel en assortiment tot wat het nu is: ruim 750m2 met een uitgebreid assortiment voor Doe het zelver en vakman. Inmiddels genieten Jan en Tannie al weer zo’n 10 jaar van hun pensioen en wordt de zaak gerund door zoon Fred met zijn vrouw Annemiek. Samen met inmiddels 3 vaste medewerkers staan zij altijd voor u klaar voor een deskundig en eerlijk advies.

Naast een uitgebreid assortiment gereedschappen, ijzerwaren en andere producten voor uw klus vindt u bij ons: een groot assortiment bouwmaterialen en hout- en plaatwerk gratis op maat gezaagd.

Electra- en sanitair installatieproducten: ook hierin zijn we goed gesorteerd en we verkopen de producten niet alleen, we weten ook hoe het moet worden aangesloten.

Een ruime sortering Verf en Behang. Dit is 1 van de specialismen in onze winkel: wij kunnen u deskundig advies geven voor uw verfklus en we hebben zeer ruime kleurkeuzemogelijkheden. Op onze 2 mengmachines maken we elke gewenste kleur in elke denkbare kwaliteit voor u klaar.
U vindt bij ons verf van o.a. Sikkens, Wijzonol en Flexa.

Deuren en Sierbeslag hebben een prominente plaats in onze winkel.
Met Austria deuren hebben wij een topmerk in huis. En natuurlijk monteren wij uw aankoop ook vakkundig bij u thuis.

Een uitgebreide keus in schuifdeurkasten, losse schuifwanden en inbouwkasten. Deze maatwerkproducten leveren wij van klassiek tot modern en in elke prijsklasse. Uw kast wordt door onze eigen monteurs vakkundig bij u geplaatst. Met merken zoals: Garobe, DSH en Aktiekast hebben wij een ijzersterk kastenprogramma met bijna onbeperkte keuze mogelijkheden.

Lockmasters. Sloten plaatsen en woningen beveiligen volgens de normen van het Politiekeurmerk doen we al heel lang. Vanaf 1 januari 2013 hebben wij het Lockmasters keurmerk. Dit keurmerk richt zich op woningbeveiliging en staat garant voor eerlijk en gedegen advies, vakkundige montage met eerste klas beveiligingsproducten, zodat uw woning optimaal, volgens uw wensen en binnen uw budget, beveiligd is tegen brand en inbraak.

Met een prima assortiment, eerlijk en vakkundig advies en uitstekende service proberen wij u dus zo goed mogelijk van dienst te zijn bij uw klus in huis. Wellicht kent u ons al, en anders bent u van harte welkom in onze winkel voor advies of om zomaar lekker even rond te kijken.


Neem contact op met Enorm Harthoorn

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Laad meer