Enorm IJzerhandel Janssen

Het assortiment van Enorm IJzerhandel Janssen bestaat uit voornamelijk A-merken. Door het op voorraad houden van ruim 15.000 artikelen behoort NEE verkopen er niet bij. Mocht een artikel om welke reden dan ook niet uit voorraad leverbaar zijn dan wordt dit graag voor u besteld.

Enorm IJzerhandel Janssen

Adres

Valburgseweg 6
6661 EV Elst

Telefoonnummer
Openingstijden
Maandag08:30-18:00
Dinsdag08:30-18:00
Woensdag08:30-18:00
Donderdag08:30-20:00
Vrijdag08:30-18:00
Zaterdag08:30-17:00
ZondagGesloten
Slijpservice van Enorm

Onze maandactie

Bekijk 'm hier

Binnenkort is er weer een nieuwe folder. Wil je geen folder missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je mist dan geen actuele aanbiedingen meer.

Binnenkort is er weer een nieuwe folder.

Je kunt bij ons ook terecht voor

Naam- en tekstborden

Blader online en bestel in de catalogus van onze leverancier voor naam- en tekstborden.

Bekijk en bestel hier

Horren

Horren laten frisse lucht binnen maar houd insecten buiten. Wij komen gratis bij je inmeten én plaatsen!

Download de brochure

Lockmasters

Lockmasters is een totaalpakket van producten en diensten op het gebied van inbraakbeveiliging. Lockmasters voldoen aan vastgestelde kwalificaties volgens duidelijke kwaliteitsnormen. Wij leveren advies, levering, installatie, onderhoud en service van beveiligingsproducten.


Informeer bij onze winkel naar de mogelijkheden of neem alvast een kijkje op de website van Lockmasters.

Onze medewerkers

Over ons

Enorm IJzerhandel Janssen heeft al een lange geschiedenis.

Voortgekomen uit de Smederij Janssen, is het één van de oudste bedrijven van Elst. De smederij, die nog steeds achter de winkel aan de Valburgseweg staat, ontstond in de 18e eeuw rond 1775. Inmiddels is het familiebedrijf in handen van de zesde generatie. In 1929 werd de winkel aan de Valburgseweg geopend. Het winkeloppervlak is ongeveer 600 vierkante meter. Bovendien is er ook nog een magazijn en opslagruimte van ongeveer 300 vierkante meter.

Bij Enorm IJzerhandel Janssen staan vakkundige medewerkers die de tijd nemen voor een goed advies en handige tips voor u klaar. En dat advies kost u niets. Bij IJzerhandel Janssen krijgt u dus meer voor hetzelfde geld.

Voor klussen waar u zelf liever niet aan begint biedt Enorm IJzerhandel Janssen u de montagedienst. Deze dienst regelt voor u levering, installatie en montage van alle artikelen uit ons assortiment. Kortom maatwerk voor iedere klus.

Enorm IJzerhandel Janssen is er niet alleen voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. Kwaliteit en service, daar draait het om.

Neem contact op met Enorm IJzerhandel Janssen

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw