Enorm IJzerhandel Zantvoort B.V.

De IJzerhandel Zantvoort is meer dan alleen een begrip in Zandvoort. Groot en gezellig geworden door zowel de klanten die er komen als onze enthousiaste medewerkers die altijd voor U klaar staan.
Melk en suiker?

Enorm IJzerhandel Zantvoort

Adres

Swaluestraat 7
2042 KA Zandvoort

Telefoonnummer
Openingstijden
Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten
Slijpservice van Enorm

Onze maandactie

Bekijk 'm hier

De nieuwe folder!!

Bekijk 'm hier

Over ons

Een globaal overzicht van de IJzerhandel Zantvoort. IJzerhandel Zantvoort is sinds 1964 gevestigd aan de Swaluestraat te Zandvoort.
Van een kleine buurtwinkel is de IJzerhandel Zantvoort uitgegroeid tot een Doe het Zelf zaak met meer dan 20.000 artikelen.
Veelal afgestemd op de wensen van onze klanten. Een bekende plek voor veel particulieren en ondernemers uit de regio.
En met het voorseizoen van deze bekende badplaats in zicht, natuurlijk ook voor alle strandpachters, campinghouders en toeristen. Lees meer...

Neem contact op met Enorm IJzerhandel Zantvoort

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

...meer over ons

Vanaf 1995 is er een montagedienst bijgekomen. Met voor ogen: "alles wat wij verkopen kunnen wij ook voor U monteren!"In de loop der jaren is de buitendienst enorm gegroeid. Van kleine klusjes tot op projectbasis voor woningbouw- en flatverenigingen, vastgoedbeheerders en aannemers. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in sloten, sluitplannen, hang en sluitwerk tot groot timmerwerk zoals deuren en kozijnen.

In 1999 heeft de IJzerhandel zich aangesloten bij inkoopvereniging Nicovij. Deze is voornamelijk bekend onder de winkelketens van Enorm en Profnorm. Vanaf die tijd is de IJzerhandel geautomatiseerd en heeft toegang tot wel 400.000(!) artikelen. De IJzerhandel Zantvoort heeft bijna alles en natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat klanten misgrijpen, maar kan het gewenste artikel de volgende dag al weer in de schappen liggen. Met het computersysteem heeft het winkelpersoneel een schat aan informatie. Met als gevolg; bijna geen wachtrijen meer, (wel voor het koffiezetapparaat!) deskundig advies en een goede kennis van de producten.

Eind 2003 is de IJzerhandel begonnen met een "kleine" verbouwing. Met grote gevolgen van dien! De kelder van de Ijzerhandel is voornamelijk de houtafdeling. Door deze anders in te delen en een nieuwe grote stalen stelling te plaatsen voor al het plaatmateriaal kon er een opening worden gemaakt vanaf de begane grond die aansloot op de bovenkant van deze stelling. Hierdoor kwam er bijna 20m2 extra ruimte op de begane grond voor het neerzetten van pallets. Aangezien de palletwagens natuurlijk door de voordeur moeten, (De IJzerhandel Zantvoort is niet voorzien van een laad- en losplaats ingang) was de beste oplossing hier nieuwe brede schuifdeuren te plaatsen.
Ook dit had een gevolg, de afreken balie stond nu precies in de deuropening dus... Zo kwam er ook een nieuwe balie. Zelf ontworpen en gemonteerd!

Begin 2007 heeft de IJzerhandel nog een metamorfose ondergaan. Een geheel nieuw verfwandconcept.
Middels een kleurstalen wand waarop de meest verkochte kleuren in Europa wordt getoond en een nieuwe mengmachine en schudder
kunnen wij voor de klant elk gewenste kleur direct mengen. Dit nieuwe concept zorgt niet alleen voor een geweldige blikvanger in de winkel maar ook voor een duidelijk overzicht van uiteenlopende kleuren. Maar vooral belangrijk altijd `verse` verf en geen oude blikken meer!