Enorm Jan Reijnen B.V.

Welkom bij Enorm Jan Reijnen! Bekijk ook onze webshop voor het bestellen van jouw klusartikelen.

De achterzijde van onze winkel opent van ma. t/m za. om 8 uur 's ochtends.

Enorm Jan Reijnen

Adres

Markt 37
5981 AP Panningen

Telefoonnummer
Openingstijden
Maandag08:30-18:00
Dinsdag08:30-18:00
Woensdag08:30-18:00
Donderdag08:30-18:00
Vrijdag08:30-20:00
Zaterdag08:30-17:00
ZondagGesloten
Slijpservice van Enorm

Onze maandactie

Bekijk 'm hier

Binnenkort is er weer een nieuwe folder. Wil je geen folder missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je mist dan geen actuele aanbiedingen meer.

Over ons

Jan Reijnen B.V. is een bedrijf waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1889! Toen we tijdens ons 125-jarig jubileum op 13 november 2014 het predicaat hofleverancier kregen, hoorden we dat Jan Reijnen BV net zo oud is als de Eiffeltoren. Best bijzonder eigenlijk. Voor ons gevoel is de Eiffeltoren er altijd al geweest, maar dat geldt dus eigenlijk ook voor onze zaak.

Hier vind je wat je nodig hebt
Jan Reijnen B.V. is dé plek waar je alles vindt op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, fietsen, fietsaccessoires en schoonmaakmaterialen. “Reijnen heeft ‘t” is een veel gehoorde kreet in en rondom Panningen. Door ons ruime assortiment, wat we overigens helemaal zelf samenstellen, kunnen we bijna iedere klant bedienen. Daarom zeggen ze wel eens, als ze het bij Reijnen niet hebben dan hebben ze het nergens. Wij hebben met name veel regionale klanten, dit zijn particulieren maar ook zakelijke klanten, zoals zzp-ers en bouwbedrijven. We staan vaak bekend als de winkel waar je nog veel “los” kunt kopen, zoals boutjes, schroeven en moeren. Het assortiment ijzerwaren en gereedschappen bestaat onder andere uit: (elektrische)gereedschappen, zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kasten en producten voor klimaatbeheersing. 

Services
Naast al onze producten bieden wij een eigen sleutelservice, slijpdienst en reparatiedienst aan, allemaal diensten die onze klanten ook weten te waarderen. En dit alles voor een eerlijke en scherpe prijs.

Fietsen
In de showroom van ruim 350m2 staat een diversiteit aan fietsen van verschillende top merken. Daarnaast biedt Jan Reijnen BV een ruim assortiment accessoires voor de recreatieve fietser maar ook voor de sporters onder ons. Denk hierbij aan een fietsentas of complete kledingset met shirt, broek, helm en schoenen.

Deskundig en betrouwbaar
at ons bedrijf echt uniek maakt is het echte “Reijnen” gevoel en dat is iets wat wij altijd belangrijk zullen vinden. Onze medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze elke klant van deskundig en betrouwbaar advies voorzien. Hierdoor hopen wij dat elke klant met een tevreden gevoel naar buiten loopt en de volgende keer weer graag bij ons terugkomt. Al met al mogen we dus met trots zeggen “Reijnen heeft ‘t”.

Wilt u ons bezoeken? Centraal gelegen in het centrum van Panningen aan de markt 37 zijn we gemakkelijk te bereiken via de ingang aan de voorzijde maar ook met de auto kunt u bij ons terecht. We hebben een eigen parkeerplaats voor onze klanten aan de achterzijde van onze winkel (inrit aan de Bernhardstraat tussen huisnummer 67 en 69).

Neem contact op met Enorm Jan Reijnen

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw