Enorm Vos IJzerhandel

Enorm Vos IJzerhandel is sinds 1908 een vakhandel in ijzerwaren en gereedschappen. Als team, Bert, Marcel, Patrick, Wilfred en Axel vullen wij elkaar goed aan om u als klant deskundig te adviseren. Of het nu gaat om beveiliging, gereedschappen, ijzerwaren, sleutels, beslag, deuren, vuurwerk, electra, horren, sanitair, tuingereedschappen en hulpmiddelen.

Enorm Vos IJzerhandel

Adres

Middenweg 21
1271 AS Huizen

Telefoonnummer
Openingstijden
Maandag07:30-18:00
Dinsdag07:30-18:00
Woensdag07:30-18:00
Donderdag07:30-18:00
Vrijdag07:30-18:00
Zaterdag08:30-17:00
ZondagGesloten
Slijpservice van Enorm

Onze maandactie

Bekijk 'm hier

De nieuwe folder!!

Bekijk 'm hier

Binnenkort is er weer een nieuwe folder.

Enorm Professioneel folder

Binnenkort is er weer een nieuwe Enorm Professioneel folder. Wil je geen folder missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Lockmasters

Lockmasters is een totaalpakket van producten en diensten op het gebied van inbraakbeveiliging. Lockmasters voldoen aan vastgestelde kwalificaties volgens duidelijke kwaliteitsnormen. Wij leveren advies, levering, installatie, onderhoud en service van beveiligingsproducten.


Informeer bij onze winkel naar de mogelijkheden of neem alvast een kijkje op de website van Lockmasters.

Over ons

Enorm Vos IJzerhandel heeft al een lange geschiedenis.

Enorm Vos IJzerhandel is sinds 1908 een vakhandel in ijzerwaren en gereedschappen

Het assortiment van Enorm Vos IJzerhandel bestaat uit voornamelijk A-merken. Door het op voorraad houden van ruim 15.000 artikelen bieden wij u een ruim aanbod aan producten. Mocht een artikel om welke reden dan ook niet uit voorraad leverbaar zijn dan wordt dit graag voor u besteld.

Bij Enorm Vos IJzerhandel staan vakkundige medewerkers die de tijd nemen voor een goed advies en handige tips voor u klaar. En dat advies kost u niets. Bij Enorm Vos IJzerhandel krijgt u dus meer voor hetzelfde geld.


Voor klussen waar u zelf liever niet aan begint biedt Enorm Vos IJzerhandel u de montagedienst. Deze dienst regelt voor u levering, installatie en montage van alle artikelen uit ons assortiment. Kortom maatwerk voor iedere klus.

Enorm Vos IJzerhandel is er niet alleen voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. Kwaliteit en service, daar draait het om.

Neem contact op met Enorm Vos IJzerhandel

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Laad meer