Enorm T.M.I. Bosch

Tmi-Bosch is een installatie bedrijf met daarbij een ijzerwarenwinkel voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. De winkel bestaat uit een groot assortiment, van ruim 20.000 artikelen.

Kwaliteit en service staan voorop. Onze vakkundige medewerkers staan voor elke klant klaar, en dat advies kost u niets.

Enorm T.M.I. Bosch

Adres

Industrieweg 5
8084 GS 't HARDE

Telefoonnummer
Whatsapp
Openingstijden
Maandag08:30-17:30
Dinsdag08:30-17:30
Woensdag08:30-17:30
Donderdag08:30-17:30
Vrijdag08:30-17:30
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten
Slijpservice van Enorm

Onze maandactie

Bekijk 'm hier

De nieuwe folder!!

Bekijk 'm hier

Over ons

Enorm T.M.I. Bosch

Stein Immeker richtte in 1965 Technisch Magazijn Immeker op: het bedrijf richtte zich destijds volledig op de agrarische sector en leverde en monteerde technische installaties voor stallen zoals melkmachines en drinkwatersystemen voor vee.

Door de veranderingen in deze sector is het bedrijf zich vervolgens meer gaan richten op de bouw en de particuliere installatie markt. Het bedrijf kreeg een goede naam in de hele regio en toen Stein en zijn vrouw na 40 succesvolle jaren besloten te stoppen en wij hun visie op ondernemen bleken te delen, namen wij het bedrijf inclusief personeel graag over... lees meer

Neem contact op met Enorm T.M.I. Bosch

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Laad meer

vervolg: Meer over ons

...Tmi-bosch is een all-round installatiebedrijf, die veel op de particuliere markt werkt. We hebben diverse specialismes in huis. U kunt denken aan renovatie van uw woning en herstel werkzaamheden, alles op gebeid van Gas, Water en Electra, maar ook Dak en Zinkwerk. Daarnaast richten we ons erg op duurzame energie en kunt u voor onderhoud en advies bij ons terecht, m.b.t. verwarminginstallaties, airco’s, zonnepanelen, warmtepompen. Ook veiligheid, zorgcomfort en langer thuis blijven wonen is een onderdeel waar u voor bij ons terecht kunt. We werken met een klein team, dus de lijntjes zijn kort. Daarnaast hebben we een Enorm ijzerwaren/doe het zelf winkel en een showroom, waarin u van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen.

Wij zijn er trots op dat we samen met onze medewerkers een grote vaste klantenkring hebben mogen opbouwen in de afgelopen jaren, en dat ook veel klanten van het oude Technisch Magazijn Immeker, hiertoe behoren.